Beauty x Recenzie x Líčenie x OOTD x First Impression

Empties x Shopping & Haul x Monthly Favourites


,, Natural is beautiful but make up is glam. "

Recenzie

Recenzia L´oreal Nude Magique Cushion

3. února 2017 v 10:00 | Veronika
Ahojte,

dnes mám pre vás recenziu na relatívne nový make up od značky L´oreal a je ním Nude Magique Cushion. V článku o nákupoch a novinkách som už písala o tomto koncepte cushion - hubka nasiaknutá make up-om. Prišlo to k nám z východu resp. z Kórei a Číny. Ako už viete klasické make up-y sú tu už od nepamäti a niečo prevratné muselo prísť. Mne osobne sa tento koncept páči, tak poďme sa teda pozrieť na jeho variantu od L´orealu.


Recenzia L.A. Girl produktov !

25. ledna 2017 v 12:33 | Veronika
Ahojte,

ako viete, pred pár dňami vyšiel článok o nákupoch na stránke Krasotika.sk a práve teraz som sa rozhodla, že spravím mini recenzie na tieto ich produkty. Ako z názvu vyplýva ide o produkty značky L.A. Girl. Poďme sa teda pozrieť, či u mňa zabodovali.

Recenzia- Bourjois Rouge Edition Velvet

15. ledna 2017 v 10:30 | Veronika
Ahoj, ahoj,

dnes mám novú recenziu na produkt, ktorý je už nejaký ten rok v mojej zbierke ale znovu sa k nemu vraciam. Ide o matný, tekutý rúž od značky Bourjois. Mám doma 2 odtiene a to 07 Nude- ist a 03 Hot pepper. Poďme sa pozrieť na to, či stoja za kúpu.


Recenzia- RT hubka na make up

13. ledna 2017 v 10:00 | Veronika
Ahojte,

dneska mám pre Vás článok o hubke na make up- teda presný názov je Miracle complexion sponge
od značky Real Techniques. Je určená na aplikáciu make up-u resp. na jeho zapracovanie do pleti. Poďme sa teda pozrieť, či naozaj funguje.

Recenzia- Alverde fixačný sprej na make up

11. ledna 2017 v 13:44 | Veronika
Ahojte,

zas a opäť mám pre Vás recenziu na úžasný produkt- jedná sa o fixačný sprej od Alverde. Ako ste si už mohli všimnúť, túto značku mám veľmi rada nielen pre ich kvalitu ale aj pre ich úžasné ceny. Tak poďme sa teda pozrieť na tento zázrak.


Recenzia- Alverde Mix your make up

9. ledna 2017 v 15:01 | Veronika
Ahojte,

dneska mám pre vás veľmi zaujímavý článok. Dúfam že ste si posledné arktické dni poriadne užili a vybláznili ste sa ( ja som si užívala každú minútu ) . Teraz už žiadne keci a poďme na to , čo som si pre vás prichystala. Aj keď to bude zas a znova recenzia, tentoraz ide o tzv. mixing medium- je to produkt, ktorý vám zmení odtieň vášho make up-u. Verím že každej z nás sa to stalo. Kúpime si nový make up , v predajni vyzerá že to bude dokonalý odtieň a keď prídeme domov zistíme, že ním nie je. Alebo nakupujeme na internete a netrafíme sa. Bohužial toto sa stáva. A práve vtedy prichádzajú tieto produkty ako na zavolanie. Sú to čisto pigmenty ktoré nám zosvetlia alebo ztmavia make up. Koncept znie zaujímavo, ale je to naozj tak ?

Recenzia - Dermacol Selfie make up

7. ledna 2017 v 17:08 | Veronika
Ahojte,

po včerajšej pauze som tu opäť s novým článkom. Dlho som zvažovala či bude dobré napísať niečo o tomto produkte ale nakoniec som si povedala že áno. Tak a preto by som sa dnes chcela venovať relatívne novému make up-u od značky Dermacol selfie make up 2 in 1 . Poďme na to.

Recenzia - PURITY VISION Růžová voda

5. ledna 2017 v 9:48 | Veronika
Ahojte,

zas a opäť Vám prinášam recenziu na produkt, ktorý verím že vás zaujme a zmení vám každodennú rutinu. Ide o produkt od značky Purity vision - je to bio značka- a presne o ružovú vodu- resp. vodu ktorá je čisto z ruže damašskej. Tak poďme sa teda pozrieť na tento zázrak !

Recenzia - La Roche-Posay Effaclar hĺbkovo čistiaci gél pre mastnú citlivú pleť

2. ledna 2017 v 21:52 | Veronika
Ahojte,

Dnes som si pre vás prichystala recenziu pleťovej kozmetiky a to od značky La Roche Posay z radu Effaclar. Jedná sa o čistiaci gél na citlivú pleť ktorá je zároveň aj mastná. Ja tento gél používam už niekoľko mesiacov a preto som sa rozhodla Vám ho recenzovať. Tak poďme na to.
Ako prvé sa môžeme pozrieť na balenie. Jedná sa o klasickú tubu a myslím si že balenie je super. Ja osobne mám síce iba 50 ml ale takisto môžete tento čistiaci gél kúpiť aj v 200 a 400 ml balení. 200 ml balenie má tiež tubu ale 400 ml je už s pumpičkou. Balenie je bielo modrej farby, u tejto značky klasika.

Viac v celom článku .

Recenzia - Zoeva ROSE GOLDEN paletka

1. ledna 2017 v 18:26 | Veronika
Ahojte,

dnes mám pre vás prichystanú recenziu na paletku od značky Zoeva- Rose Golden. Túto paletku mám doma už niekoľko mesiacov a preto som sa rozhodla Vám povedať môj názor na ňu. Tak poďme na to !


Ako môžete vidieť paletka je orientovaná do ružovo zlatej farby, ktorá je momentálne veľmi populárna. Nachádza sa v nej 10 odtieňov a z toho je 7 so shimmerom resp. s trblietkami a 3 odtiene sú matné. Paletka vyzerá úžasne. Čo sa týka balenia je hnedej farby a má krásny vzor. Je to klasika od Zoevy- všetky paletky s 10 odtieňmi sú takto balené.

Samotná paletka je v tzv. "návleku" resp. v papierovom obale, ktorý chráni paletku. Za mňa je dizajnovo na nezaplatenie. Poďme sa teda pozrieť na samotné tiene. Ako som už spomínala paletka má 10 tieňov a každý má svoj názov. Ako vždy a to je u Zoevy zásadou tiene sú krásne maslové, vôbec sa neprášia a nádherné sa dajú rozmazať do stratena. O pigmentácii ani nehovorím- je to úplná topka. Myslím si že sa zoeva dokázala vyrovnať značkám ako Too Faced či UD Naked paletky ale samozrejme za oveľa ale oveľa nižšiu cenu. To však nemení nič na tom, že kvalitou je úplne super za úžasnú cenu. Poďme teda na samotné tiene :

(farby idú zľava do prava )

Luster- je to krásna matná hnedá, skorej taká jemná hnedá ktorá je pre svetlejšie typy určite ideálna farba do tzv. creasu t.j. záhyb oka. Krásne sa do nej dajú rozmať farby ako prechod z viečka k obočiu. Za mňa dokonalá "transition shade ".

Reflective Elegance- krásna trblietavá farba s odleskami do zlato ružova.

Copper is king - myslím si že názov vystihuje všetko, krásna medená farba

Shining Bright- dalšia krásna metalická farba s odleskami do hneda

Rusty Petals- krásna trblietavá hnedá ale skorej do tmavšej farby

(farby idú zľava do prava )

Foil- Ďalšia trblietavá farba, ktorá je ideálna na celé viečko a máte hotové líčenie, veľmi univerzálna

Just a rose- ako keby 3D farba s odleskami do ružova aj zlata, ideálna na stred viečka

Golden Rule- zlatá trbietavá farba ktorá nie je však typickou zlatou ale má aj odlesky do ružova

Harmony- pre mňa jednoznačne favorit, krásna naozaj krásna studená matná šedo hnedá ktorá je stvorená na dodanie hĺbky do líčenia.

Wonder Full- matná tmavá hnedá krásna na dymové líčenie , má síce studený podtón ale pre mňa je nádherná na dymové líčenie alebo na zvýraznenie.


Za mňa je táto paletka úplne úžasná, milujem ružovo zlaté farby s kombinácou studených hnedých. Myslím si že táto paletka nemá konkurenciu ale samozrejme aj iné značky sa chytili trendu tejto farby ako napr UD Naked 3 alebo Maybelline Blushed palette ktorú možeme nájsť v našich drogériach a mnoho iných .

Ja vám túto paletku vrelo odporúčam, zakúpiť si ju môžete na internetovej stránke http://www.makeupandmore.sk/
za cenu 21,99 eur. Okrem toho je táto paletka bez parabénov a parfémov s vitamínom E. Za mňa jednoznačne jednotka na trhu.

Prosím Vás dajte do komentárov vedieť ako sa vám páči takýto formát recenzie, poprípade čo by ste zmenili.
Prajem krásne prežitie nového roku a užívajte si ešte voľno .


Photo by : Zoeva
Swatches by : Veronika
Edited by : Veronika

2017 -All rights reserved




 

Recenzia → CLINIQUE Chubby stick - 14 curvy candy

23. července 2013 v 14:30 | Veronika

Ahojte takže dnes som sa rozhodla, že vám pridám recenziu o výrobku ktorý som si kúpila asi pred 2 týždnami v parfumérii Marionnaud . Takže začíname !

Všetky odtiene-16- tu :
( po kliknutí na zobraziť obrázok)

 
 

Reklama